SMTP RELAY
WIJ LEVEREN JOUW E-MAILS AF

De kern van ons werk is het optimaliseren van jouw e-mail delivery. Dat betekent dat we er alles aan doen om e-mails in de inbox van de ontvanger te laten komen. Met onze eigen SMTP Relay server kunnen we een gemiddeld deliverypercentage van 97% garanderen.

ONZE SMTP RELAY SERVER

Onze SMTP Relay server is een betrouwbare, veilige en snelle server die is gespecialiseerd in het verzenden van e-mails. De server is zeer geschikt voor kantoor-, bulk- en transactionele e-mails. Dankzij de hoge verzendsnelheid is de SMTP Relay perfect voor tijdsgebonden verzendingen zoals  dagaanbiedingen.

VOLLEDIG ONTZORGD

Kort gezegd kunnen we voor jou alle zorgen over e-mail delivery uit handen nemen. We zorgen voor de beste delivery rate mogelijk. We bieden service die loopt van het contact onderhouden met ISP’s tot het monitoren van verzendingen en 24 uur per dag support.

TRACKING EN RAPPORTAGE

We sturen je actuele en nauwkeurige statistieken over al je verzendingen. Zo krijg je inzicht in het aantal verzonden en afgeleverde e-mails en andere belangrijke stuurinformatie. We delen onder andere de soft en hard bounces, spam reports, de snelheid van aflevering en de ongeldige e-mailadressen in je database.

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze dienstverlening.
Contact
GO!
Privacystatement© 2021 Reputy is onderdeel van Rapidsugar
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.