over REPUTY
Expert in het afleveren van jouw e-mails

Wij zijn volledig gespecialiseerd in email delivery. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat al jouw e-mails veilig aankomen op de gewenste bestemming, de inbox van de ontvanger. Omdat we daar al sinds 2008 ervaring mee hebben, zijn we daar erg goed in. Daardoor bieden we je een gemiddelde delivery rate van ongeveer 97% procent.

VISIE

Wij vergelijken het internet graag met een postsorteerkantoor. Hoe meer post er is, hoe groter de kans dat het verkeerd wordt bezorgd, kwijtraakt of tussen de reclame terecht komt. Dat geldt natuurlijk ook voor e-mails. Want het internet wordt steeds drukker. Daarom verwachten wij dat e-mail delivery steeds belangrijker zal worden. Om die toename van interesse aan te kunnen zijn we altijd op de hoogte van nieuwste trends en ontwikkelingen.

MENSEN

Bij Reputy werken jonge mensen met gespecialiseerde kennis op het gebied van email delivery. We kunnen met trots zeggen dat we plezier hebben in ons werk.

Afspraak is afspraak, wat ons betreft. Door onze strakke procedures minimaliseren we de kans op fouten. Daar werken we dus graag naar. Onze klanten waarderen dat, getuige hun veelal lange looptijd bij Reputy.

RAPIDSUGAR

We zijn een onderdeel van RapidSugar, Expert in creatieve data driven marketingcampagnes.

X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voor wie we werken

Onze klanten

Privacystatement© 2021 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd