CERTIFICERINGEN

Gegevensbescherming, informatiebeveiliging en kwaliteit zijn essentiële onderdelen van de kernwaarden van RapidSugar. We streven ernaar om diensten te leveren die veilig en in overeenstemming met de toepasselijke wet-en regelgeving zijn en voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten op het gebied van kwaliteit. Dit borgen we door de toepassing van het Integrated Management System (IMS) voor informatiebeveiliging,  gegevensbescherming en kwaliteit. Dit,volledig op (ISO) normen afgestemde managementsysteem, is geïmplementeerd in onze hele organisatie en geverifieerd door externe certificatie-instellingen.

ISO27001:2013
RapidSugar is ISO 27001 certified. ISO 27001 is een norm die de eisen vastlegt voor het implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Een ISMS is een systematische benadering voor het beheren van gevoelige bedrijfsinformatie, zodat deze veilig blijft. Het omvat mensen, processen en IT-systemen door een risicobeheerproces toe te passen.

ISO9001:2015
RapidSugar is ISO 9001 certified. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met behulp van ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen we de continue verbetering van kwaliteit zodat we aan de behoeften van onze klanten kunnen blijven voldoen.

DDMA Privacy Waarborg
RapidSugar is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goudgehaald voor de security-check. Het Privacy Waarborg is het keurmerk van DDMA, de brancheorganisatie voor data en marketing. Het controleert of organisaties zorgvuldig en transparant omgaan met persoonsgegevens. Dit doet de DDMA aan de hand van een privacy en een security check. De privacy-check beoordeelt of de AVG en de Telecommunicatiewet voldoende geborgd zijn in de marketingprocessen en of de basisprincipes voor een eerlijke en zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens zijn geïmplementeerd. De security-check controleert of en hoe databeveiliging op organisatorisch niveau belegd is.

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze dienstverlening.
Contact
GO!
Privacystatement© 2023 Reputy is onderdeel van Rapidsugar
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.